GENOVÉ KLÍČE NA KAŽDÝ DEN

220 Kč
S DPH *

Slouží ke sledování aktuálního genového klíče během kalendářního roku. Během roku se vystřídá všech 64 klíčů, tedy témat, které se v rámci kolektivního vědomí dostanou do popředí a ovlivňují lidské chování více než jindy. Propojuje informace několika systémů a nauk (astrologie, elementy TČM atd.) do zjednodušeného spojitého modelu kruhu. Posíláme v tubusu.

Počet
Skladem

Prosím, věnujte pozornost obchodním podmínkám a možnosti reklamace.

V případě, že vám bude doručena poškozená kniha, je nutné ihned s doručovatelem vyřídit reklamaci.  Za škody vzniklé během přepravy neručíme, ale zásilka je proti poškození pojištěna. Reklamaci z naší strany vyřizujeme pouze v případě, že vám zásilka nedorazí nebo se během přepravy ztratí. 

Inspirací k vytvoření této pomůcky byl I-ťingový kruh. Linie je symbolem mužského principu, kruh je symbolem ženského principu. Jejich spojením vzniká komplexní spojitý kruh, který má svá pravidla, údaje jsou seřazeny chronologicky a navzájem jsou logicky propojeny. Základem je kruhová konstrukce s paprsky vyčnívajícími směrem ze středu kruhu ven. Představte si, že stojíte uprostřed kruhu odkud vše pozorujete. Záleží jen, kterým směrem se pootočíte. Všechny údaje v kruhu jsou řazeny chronologicky stejným směrem. Zkuste však vnímat kruh jako spirálu, tedy tak, že konec roku nekončí v přesném místě, kde jste začali, ale o stupínek výš (z pohledu 3D).

POUŽITÍ

Slouží k určování genového klíče pro konkrétní datum, k určení jeho partnera či inkarnačního kříže nebo můžete kalendář používat pro další kreativní práci s Genovými klíči a dalšími systémy. Informace nejsou pouhou uzavřenou množinou faktorů, ale slouží jako vstupní brána k další kontemplaci. Určeno především k pokročilé práci s Genovými klíči.

Velikost 32 x 32 cm – jeden list v tubusu

Přední strana barevná, obrazová. Zadní strana černobílá a obsahuje všechny potřebné informace, agendu a použití.

Křídový papír.

999911 ks
2021-11-21